Wokgroenten met een loempia en sojaboontjes. Met slechts 5 ingrediënten, weinig afwas en binnen 4 stappen zet jij deze comfort food maaltijd op tafel. En wist je dat je hierbij ook nog eens ruim 300 gram groenten per persoon en meteen wat peulvruchten binnenkrijgt?! Dé ingrediënten om het weekend voedzaam af te sluiten en de maandag vol energie te starten!

 

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 25 min

 

Ingrediënten

– 600 gram Oosterse wokgroenten

– Jumbo Loempia met kip en ham (diepvries)

– 100 gram sojaboontjes (diepvries)

– 2 eetlepels chilisaus

– 1 eetlepel olijfolie

 

Bereidingswijze

  1. Bak de loempia volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of Airfyrer
  2. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en wok hierin de wokgroenten
  3. Spoel ondertussen de sojaboontjes af onder de hete kraan en voeg toe aan de wok
  4. Serveer de groenten met de loempia en de chilisaus 

    Eet smakelijk!

    Tip: gebruik de Java blend nasi/bami van Verstegen om nog meer smaak toe te voegen!