Onze visie

Het onder de mensen brengen van gezonde voeding op een fijne en passende manier.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke voedingsplannen, het begeleiden van mensen en adviseren van bedrijven.

persoonlijk
professioneel
wetenschappelijk gebaseerd
flexibel
eerlijk
passend

Wij helpen jullie graag!

Sara de Jong

Mijn naam is Sara de Jong. Ik heb grote interesse voor alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft, welke soorten voeding er zijn, wat er nu precies in voeding zit en welk effect dit heeft op het menselijk lichaam. Dit maakt dat ik Voeding en Gezondheid heb gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen en mijn diploma als Gewichtsconsulente heb gehaald. De kennis die ik hiermee heb opgedaan, en nog steeds op doe, deel ik graag met anderen. Ik ben namelijk van mening dat gezonde voeding veel goeds kan doen voor de mens en dit vaak nog onderschat wordt. Er is meer uit voeding te halen dan we nu doen.

Om mijn kennis in de praktijk te brengen en gezonde voeding onder de mensen te brengen, ben ik ons bedrijf SAARS Voeding gestart.

Voeding is, volgens mij, iets persoonlijk. Iedereen heeft andere voorkeuren als het op voeding aankomt. Mijn prioriteit ligt daarom op het aansluiten bij de persoon. De persoon horen en aanpassen naar de voorkeuren en situatie. Daarbij laat ik zien dat gezond eten heel gemakkelijk en lekker kan zijn en dat ook af en toe ongezond eten bij een gezond eetpatroon kan horen.

Fanny van de Pol

Ik ben Fanny van de Pol en te typeren als een echte foodie. In het dagelijks leven ben ik vrijwel altijd bezig met gezonde voeding, maar ook een guilty pleasure sla ik zeker niet af. Naast mijn grote liefde voor eten heb ik ook een passie voor sport. Dit samen maakt dat ik de studie Sport, Gezondheid en Management te Nijmegen heb afgerond. Tijdens deze studie heb ik me gespecialiseerd in het ‘verbeteren van voedingsgedrag’ en ‘healthpromotion’. Naast deze studie heb ik mijn diploma tot gewichtsconsulente behaald en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland. Dit maakt dat consulten bij mij via de aanvullende zorgverzekering vergoed kunnen worden.

Samen met Sara run ik ons bedrijf en met mijn kennis en passie hoop ik mensen te kunnen laten zien dat een gezond voedingspatroon helemaal niet saai of ingewikkeld hoeft te zijn. Daarbij is het voor mij belangrijk dat een voedingspatroon écht bij iemand past en dus persoonlijk is.

Wij helpen jullie graag!

Wij helpen jullie graag!

Alice van Gelderen

Mijn naam is Alice van Gelderen en sinds 1 juli 2020 ben ik onderdeel van het SAARS Voeding team. Lekker en gezond eten is altijd al mijn passie geweest. Ik ben ervan overtuigd dat je met goede voeding en voldoende beweging lekkerder in je vel zit en je fitter voelt. Dat hoeft alleen zeker niet te betekenen dat je nooit meer iets lekkers mag eten! Om meer te leren over wat voeding doet met je lichaam, ben ik Voeding en Gezondheid gaan studeren in Wageningen en heb ik mijn Bachelor en Master of Science afgerond.

Met de ruime kennis uit mijn studie, voornamelijk gericht op voedingsgedrag, begeleid ik mensen voor SAARS Voeding naar hun persoonlijk voedingsdoel, maar ben ik ook ruimer inzetbaar in de advisering. Daarnaast heb ik de specialisatie kind & voeding behaald, waardoor zowel de consulten met volwassen als met kinderen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Lara van Dinteren

Mijn naam is Lara van Dinteren en sinds 1 maart 2022 versterk ik SAARS voeding als diëtist. Ik heb een grote interesse in gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Voldoende beweging en ontspanning vind ik daarbij erg belangrijk! Om me hier verder in te verdiepen heb ik een opleiding gedaan tot gewichtsconsulente/ sportinstructeur. Naast deze interesse vind ik de relatie tussen voeding en ziekte ook enorm interessant en ben ik vervolgens voeding en diëtetiek gaan studeren. Deze studie heb ik inmiddels met succes afgerond en sinds juli 2021 ben ik aan het genieten van mijn werk als diëtist. Ik focus me vooral op risicomanagement, diabetes, maag- en darmklachten, herstelzorg (long Covid) en eetgedrag.

Ik kijk er naar uit om mensen binnen SAARS te ondersteunen en te begeleiden bij het maken van gezonde keuzes en om eventuele klachten of risico’s met de juiste begeleiding te verminderen.

Wij helpen jullie graag!

SAARS gezegde

“Voeding is iets persoonlijks en daarom sta jij bij ons centraal.”

Onze werkwijze

Stap 1

Kennismaking

Stap 2

Intakegesprek

Stap 3

Vervolgconsult

Stap 4

Nazorg

SAARS fans

Volg je ons al?

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!