SAARS EVENTS

SAARS Food Festival 2022

Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni is het weer zo ver! Samen met jullie willen wij er een onvergetelijke zomer van maken. Met heerlijk eten zoals je gewend bent van een Food Festival, maar dan alles #SAARSPROOF en dus met een gezonde twist. Even ontspannen met een gezellig sfeertje en muziek erbij, goed gezelschap en je weekend is compleet.

Ben jij er dit jaar ook bij?!

Bestel een kaartje, want dit wil je niet missen!!

Kinderen t/m 12 jaar hebben GRATIS toegang.

Ps. Zet jezelf aanwezig op ons Facebook evenement  en volg @saars_foodfestival op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

 Op 18 en 19 juni tussen 12.30 – 22.00 zijn jullie allemaal harte welkom! 

Wij hebben er zin in!!

Koop hier je kaartje!

Het SAARS Food Festival wordt mede mogelijk gemaakt door haar sponsoren.

Saars Events

SAARS Food Festival

Het SAARS Food Festival staat compleet in het teken van gezelligheid en vooral erg lekker, maar ook gezond eten! Denk aan een volkoren broodje hamburger of fruit ijsjes. Verder gaat het SAARS Food Festival om het samenbrengen van mensen, waarbij je door de sfeer het ultieme festivalgevoel krijgt!

Het SAARS Food Festival is een gezond festival waarin (lokale) bedrijven laten zien wat zij te bieden hebben. Er ligt een gezonde deken over het festival. Dat betekent dat alle gerechten een gezonde basis of gezonde aanpassingen hebben. Alles wat mensen hier eten is Saarsproof. Lokale bedrijven zijn vrij om te maken wat zij willen in het gezonde kader. Hetgeen waar zij voor staan mag naar voren komen. Zij hebben de mogelijkheid om te laten zien wat hun specialiteit is.

Door middel van het SAARS Food Festival hopen wij mensen een leuke dag te bezorgen, maar willen wij ook laten zien hoe leuk en lekker gezond eten kan zijn. Dat je dus ook heel gemakkelijk op een leuke manier gezond kan eten! Soms zal je niet eens door hebben dat je gezond aan het eten bent.

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – zomer editie 2019

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – winter editie 2019

SAARS THROWBACK

SAARS Dinner Event – 2021

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

SAARS Events