SAARS EVENTS

Dineren op het strand?!

Dat kan nu op het SAARS Dinner Event bij Strandbar Stek. We voorzien je van een heerlijk 3-gangen diner met meerdere gerechtjes per gang, deze hebben allemaal een gezonde twist. In totaal zijn er 12 verschillende gerechten die je met elkaar kan delen. Er wordt voor ieder wat wils geserveerd! 

Dit alles vindt plaats onder het genot van entertainment in de vorm van cabaret en live muziek in een prachtige omgeving.

De avond start met een inloop van 17.00 – 17.30 uur. Om 17.30 beginnen we met een presentatie over het eten wat geserveerd wordt. Om 18.00 uur wordt het voorgerecht geserveerd. Vervolgens wordt het serveren van de gerechten onder leiding van live-muziek afgewisseld met de cabaret shows. De laatste cabaret show zal om 19.30 uur plaatsvinden en de laatste gang wordt om 20.00 uur geserveerd. Na afloop mag je natuurlijk nog wel blijven hangen om wat te drinken!

 Op 5 september 2021 ben je van harte welkom! 

Heb je dieet wensen? Stuur een mailtje naar foodfestival@saars.nl.

Koop hier je kaartje!
Saars Events

SAARS Food Festival

Het SAARS Food Festival staat compleet in het teken van gezelligheid en vooral erg lekker, maar ook gezond eten! Denk aan een volkoren broodje hamburger of fruit ijsjes. Verder gaat het SAARS Food Festival om het samenbrengen van mensen, waarbij je door de sfeer het ultieme festivalgevoel krijgt!

Het SAARS Food Festival is een gezond festival waarin (lokale) bedrijven laten zien wat zij te bieden hebben. Er ligt een gezonde deken over het festival. Dat betekent dat alle gerechten een gezonde basis of gezonde aanpassingen hebben. Alles wat mensen hier eten is Saarsproof. Lokale bedrijven zijn vrij om te maken wat zij willen in het gezonde kader. Hetgeen waar zij voor staan mag naar voren komen. Zij hebben de mogelijkheid om te laten zien wat hun specialiteit is.

Door middel van het SAARS Food Festival hopen wij mensen een leuke dag te bezorgen, maar willen wij ook laten zien hoe leuk en lekker gezond eten kan zijn. Dat je dus ook heel gemakkelijk op een leuke manier gezond kan eten! Soms zal je niet eens door hebben dat je gezond aan het eten bent.

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – zomer editie 2019

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – winter editie 2019

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

SAARS Events