SAARS EVENTS

SAARS Food Festival

De volgende editie staat gepland op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Kom gezellig langs en laat je inspireren door heerlijke gezonde gerechten van lokale ondernemers.

Ontdek meer
Saars Events

SAARS Food Festival

Het SAARS Food Festival staat compleet in het teken van gezelligheid en vooral erg lekker, maar ook gezond eten! Denk aan een volkoren broodje hamburger of fruit ijsjes. Verder gaat het SAARS Food Festival om het samenbrengen van mensen, waarbij je door de sfeer het ultieme festivalgevoel krijgt!

Het SAARS Food Festival is een gezond festival waarin (lokale) bedrijven laten zien wat zij te bieden hebben. Er ligt een gezonde deken over het festival. Dat betekent dat alle gerechten een gezonde basis of gezonde aanpassingen hebben. Alles wat mensen hier eten is Saarsproof. Lokale bedrijven zijn vrij om te maken wat zij willen in het gezonde kader. Hetgeen waar zij voor staan mag naar voren komen. Zij hebben de mogelijkheid om te laten zien wat hun specialiteit is.

Door middel van het SAARS Food Festival hopen wij mensen een leuke dag te bezorgen, maar willen wij ook laten zien hoe leuk en lekker gezond eten kan zijn. Dat je dus ook heel gemakkelijk op een leuke manier gezond kan eten! Soms zal je niet eens door hebben dat je gezond aan het eten bent.

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – zomer editie 2019

SAARS THROWBACK

SAARS Food Festival – winter editie 2019

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

SAARS Events