Voedingsplan2021-01-12T21:46:04+02:00

SAARS Persoonlijk Voedingsplan

Wat is nu precies goede en gezonde voeding?
Hoe kan ik een voor mij goed gewicht bereiken of vasthouden?

Voeding is iets persoonlijks en daarom is het antwoord op deze vragen voor iedereen verschillend. Wat bij de ene persoon past, kan bij de ander juist niet passen. SAARS Voeding kijkt naar de persoonlijke situatie en voorkeuren bij het geven van advies en begeleiding. Samen op zoek gaan naar een manier om jouw doel te bereiken. Dit kan zijn het verliezen of aankomen van gewicht, maar ook het op gewicht blijven. Waar het voor jou nodig is, wordt hulp geboden.

_______________________________________________

Tijdens de corona lockdown is het gewoon mogelijk om te starten met jouw persoonlijke voedingsplan! Afspraken gaan door via videobellen.

We willen je eerst leren kennen

01

KENNISMAKING

Wanneer gewenst, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hier geven we een goede indruk van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan en beantwoorden we al je vragen. Ook is er hier de kans om al meer over jezelf te vertellen, zodat we op basis daarvan een indruk kunnen geven van wat het eventuele verdere traject in gaat houden.

Jouw doel bereiken

02

INTAKEGESPREK

Voor begeleiding geldt dat er altijd eerst een intakegesprek plaatsvindt. Hier bespreken we wat het huidige voedingspatroon is, wat de wensen en doelen zijn en hoe we dit doel gaan bereiken. Aan de hand van dit gesprek wordt je SAARS Persoonlijke Voedingsplan gemaakt.

WE DELEN GRAAG ONZE SUCCESSEN 

“Mijn hart maakte een sprongetje, kon ik met soms een frietje met een glas wijn afvallen? Het antwoord is ja!”

Samen vooruit

03

VERVOLGCONSULT

Na een periode van het volgen van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan vindt er een vervolgconsult plaats. Hier bespreken we de vooruitgang. Aan de hand van deze afspraak passen we, waar nodig, je voedingsplan aan of breiden we het uit om het steeds up-to-date te houden.
In vervolgconsulten ligt de mogelijkheid om constant zicht te houden op het traject, zodat het doel op een meest effectieve manier wordt bereikt. Ook is het de kans om tips te krijgen om eventuele knelpunten te overkomen. Gaat het goed? Dan biedt een vervolgconsult hier bevestiging van.

EENMALIG ADVIES

VRAGEN OVER
GEZONDE &
GOEDE VOEDING?

Zijn er dingen omtrent voeding die je je afvraagt? Of wil je tips en trucs hebben die je helpen bewuste keuzes te kunnen maken? Ga dan voor eenmalig advies. De inhoud van het gesprek kan heel uiteenlopend zijn. Van het kijken naar het huidige voedingspatroon en daar reflectie op geven, tot het vergelijken van voedingsproducten om je te laten zien welke de meest bewuste keuze is. Eenmalig advies is erop gericht om vragen te beantwoorden en inzichten te geven.

eenmalig advies

TARIEVEN

01. Kennismaking – GRATIS

02. Intakegesprek – € 76 – 60 minuten

03. Vervolgconsult – € 35 – 30 minuten

maak een afspraak

Startpakket

167,50eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 1

160eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 5x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 2

302,50eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 10x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

SAARS-Hux pakket

399eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • 5x Hux Sport personal training
 • Persoonlijk voedingsplan

ERVARINGEN

“Wat doe je als je bedenkt dat je over 2 maanden je trouwjurk wilt passen?”

Van een sportmaatje kreeg ik de tip om naar SAARS te gaan. Baat het niet, dan schaadt het niet dacht ik, dus heb ik een afspraak gemaakt met Sara, zodat ik meteen na mijn zomervakantie kon beginnen. Sara is erg laagdrempelig en luistert heel goed naar wat je voorkeuren zijn en wat bij je past. Hoe fijn om nog steeds kaas en afbakbroodjes te mogen eten, wijn te mogen drinken, en ook mijn favoriete chai latte! Elke keer dat ik bij Sara kwam waren er centimeters afgegaan. En ruim voor de einddatum zag ik al dat mijn jurk dicht kon! Tot op het laatste knoopje kon alles dicht. Superblij met het resultaat en daar ook mooie foto’s van gemaakt!

Foto’s;

12-8-2019 vs 12-10-2019

7 juli 2020|
SAARS fans

Volg je ons al?

Volg ons
WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

SAARS Events

Speciaal voor onze SAARS fans

Handige, stoere en heerlijke producten… Speciaal voor jou!

bekijk ze allemaal

Go to Top