SAARS Persoonlijk Voedingsplan

Wat is nu precies goede en gezonde voeding?
Hoe kan ik een voor mij goed gewicht bereiken of vasthouden?

Voeding is iets persoonlijks en daarom is het antwoord op deze vragen voor iedereen verschillend. Wat bij de ene persoon past, kan bij de ander juist niet passen. SAARS Voeding kijkt naar de persoonlijke situatie en voorkeuren bij het geven van advies en begeleiding. Samen op zoek gaan naar een manier om jouw doel te bereiken. Dit kan zijn het verliezen of aankomen van gewicht, maar ook het op gewicht blijven. Waar het voor jou nodig is, wordt hulp geboden.

We willen je eerst leren kennen

01

KENNISMAKING

Wanneer gewenst, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hier geven we een goede indruk van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan en beantwoorden we al je vragen. Ook is er hier de kans om al meer over jezelf te vertellen, zodat we op basis daarvan een indruk kunnen geven van wat het eventuele verdere traject in gaat houden.

Jouw doel bereiken

02

INTAKEGESPREK

Voor begeleiding geldt dat er altijd eerst een intakegesprek plaatsvindt. Hier bespreken we wat het huidige voedingspatroon is, wat de wensen en doelen zijn en hoe we dit doel gaan bereiken. Aan de hand van dit gesprek wordt je SAARS Persoonlijke Voedingsplan gemaakt.

WE DELEN GRAAG ONZE SUCCESSEN 

“Mijn hart maakte een sprongetje, kon ik met soms een frietje met een glas wijn afvallen? Het antwoord is ja!”

Samen vooruit

03

VERVOLGCONSULT

Na een periode van het volgen van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan vindt er een vervolgconsult plaats. Hier bespreken we de vooruitgang. Aan de hand van deze afspraak passen we, waar nodig, je voedingsplan aan of breiden we het uit om het steeds up-to-date te houden.
In vervolgconsulten ligt de mogelijkheid om constant zicht te houden op het traject, zodat het doel op een meest effectieve manier wordt bereikt. Ook is het de kans om tips te krijgen om eventuele knelpunten te overkomen. Gaat het goed? Dan biedt een vervolgconsult hier bevestiging van.

TARIEVEN

Bekijk hier de vergoedingen die beschikbaar zijn voor onze diensten! 

01. Kennismaking – GRATIS

02. Intakegesprek  – € 95 – 60 minuten (inclusief voedingsplan)

03. Vervolgconsult – € 45 – 30 minuten (inclusief voedingsplan)

04. Losse weging – € 14,50

Startpakket

199eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 1

195eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 5x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 2

369eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 10x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Combineren met personal training?

Om nog doelgerichter te werk te gaan dan alleen het aanpassen van voeding is het verstandig je ook op sport te focussen. Vanuit SAARS Voeding werken wij met een persoonlijke, doelgerichte aanpak om je voedingsdoelen te bereiken en een leefstijl verandering te realiseren. Echter geeft een combinatie van gezonde voeding en sport de grootste gezondheidswinst. Net zoals bij voeding is het bij bewegen belangrijk om doelgericht te werk te gaan om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken. Bij een personal training staan jouw persoonlijke doelen voorop. Deze doelen kunnen variëren van het perfectioneren van jouw sporttechnieken, het verbeteren van je kracht en conditie tot verleggen van je fysieke grenzen.

Hux Sport biedt nog meer dan dat!

Bij Hux Sport zijn personal trainingen niet alleen gericht op de sport, maar ook op je mentale sterkte. Dit zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal fitter wordt. Wanneer ook mentale training gewenst is maken zij je naast het sporten bewust van wie jij bent en hoe je daarin stappen kunt maken. Met dit laatste biedt Hux Sport meer dan het traditionele beeld van een personal training. Met deze combinatie van voeding, sport en mentale sterkte kan jij alles uit jezelf halen. Wanneer je kiest voor het SAARS-Hux pakket worden het voedings- en trainingsplan op elkaar afgestemd en waar nodig steeds bijgeschaafd om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

SAARS-Hux pakket

415eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • 5x Hux Sport personal training
 • Persoonlijk voedingsplan
 • (Intensieve) begeleiding

ERVARINGEN

SAARS fans

Volg je ons al?

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!