Weer een knaller die binnen 15 minuten op tafel staat!
‘De SAARS vega nacho schotel’
We maken gebruik van de zak van HAK ‘Mexicaans gekruid Burrito schotel met kidneybonen, wortel & doperwten. Door hier gebruik van de maken is de maaltijd al heerlijk op smaak en hoef je zelf alleen nog maar wat extra groenten, kaas en de nacho chips toe te voegen.
Dat wij groot fan zijn van de zakken van hak is inmiddels geen geheim meer. Ze bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegd zout.
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 min
Ingrediënten
- 50 gram ijsbergsla
- 1 paprika
- 1 ui
- 1 winter wortel
- 1 zak HAK mild Mexicaans gekruid Burrito schotel met kidneybonen, wortel & doperwten 550g
- 50 gram geraspte kaas 30+
- 50 gram nacho chips
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 gradenSnipper de ui, snijd de paprika in blokjes en de wortel in halve maantjes
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in de wok
- Fruit hierin het ui
- Voeg vervolgens de paprika en wortel toe en bak het geheel voor 5 minuten
- Voeg na 5 minuten de zak van HAK toe en laat het geheel 8 minuten pruttelen
- Doe de warme groentemix in een ovenschaal, verdeel de nacho chips er overheen en top af met de kaas
- Zet het geheel 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is
- Serveer de sla bij de nacho schotel
Eet smakelijk!
Tip! Voeg voor wat extra pit de Euroma Mexican style BBQ by Jonnie Boer kruiden toe