Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 min
Ingrediënten
– 150 gram spinazie
– 250 gram champignons
– 200 gram cherrytomaatjes
– 100 gram Rauwe ham
– 1 bol Mozzarella light
– 2 eetlepels Pijnboompitjes
– 1 eetlepel olijfolie
– 2 eetlepels pesto
Bereidingswijze
- Snijd de champignons in plakjes, halveer de cherrytomaatjes, snijd de mozzarella in blokjes en scheur de rauwe ham in stukken
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons in circa 10 minuten gaar
- Verdeel de spinazie over twee borden of kommen, verdeel hierover de helft van de champignons, tomaatjes, ham, mozzarella en pijnboompitten
- Verdeel over elk bord/kom een eetlepel pesto
Eet smakelijk!