Wil je snel iets klaarmaken wat tegelijkertijd lekker en gezond is? Binnen 20 minuten geniet je namelijk van deze heerlijke lauwwarme Oosterse biefstuksalade. Zeker het uitproberen waard!
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 min
Ingrediënten
– 125 gram taugé
– 200 gram komkommer
– 1 rode ui
– 1 paprika
– 2 biefstukken à 150 gram per stuk
– 80 gram zilvervlies rijst
– 80 ml Go-Tan Woksaus original Teriyaki
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: gemberpoeder, chilivlokken
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snijd de komkommer en paprika in reepjes en snipper de ui
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten de overige groenten toe en bak zo’n 3 minuten mee, zet het vuur uit
- Verhit in een 2e koekenpan een eetlepel olijfolie en bak hierin de biefstukjes aan beide kanten circa 3 minuten
- Schep de rijst en de woksaus door de groenten en verhit kort mee
- Snijd de biefstuk in plakken en serveer met het rijst-groentemengsel
-
Eet smakelijk!
Tip: lekker met een eetlepel sesamzaadjes!