Wil je snel iets klaarmaken wat tegelijkertijd lekker en gezond is? Binnen 20 minuten geniet je namelijk van deze heerlijke lauwwarme Oosterse biefstuksalade. Zeker het uitproberen waard! 

 

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Ingrediënten

– 125 gram taugé

– 200 gram komkommer

– 1 rode ui

– 1 paprika

– 2 biefstukken à 150 gram per stuk

– 80 gram zilvervlies rijst

– 80 ml Go-Tan Woksaus original Teriyaki

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: gemberpoeder, chilivlokken

 

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Snijd de komkommer en paprika in reepjes en snipper de ui
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten de overige groenten toe en bak zo’n 3 minuten mee, zet het vuur uit
  4. Verhit in een 2e koekenpan een eetlepel olijfolie en bak hierin de biefstukjes aan beide kanten circa 3 minuten
  5. Schep de rijst en de woksaus door de groenten en verhit kort mee
  6. Snijd de biefstuk in plakken en serveer met het rijst-groentemengsel

 

Eet smakelijk!

Tip: lekker met een eetlepel sesamzaadjes!