Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten

– 4 magere grillburgers

– 400 gram broccoliroosjes

– 100 gram aspergetips groen

– 2 eetlepels Remia Salata Balsamico dressing Zero%

– 800 gram verse boerenfriet met schil

– 4 eetlepels Remia Friteslijn

– 1 eetlepel olijfolie

 

 

Bereidingswijze

  1. Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of Airfryer. Olie toevoegen is niet nodig
  2. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak daarin de burgers aan beide kanten bruin. Laat nog 6-8 minuten op lagere temperatuur gaar worden
  3. Kook de broccoli en aspergetips in kokend water circa 4 minuten. Giet af en roer de dressing erdoor
  4. Serveer de salade met de friet en de burger met een eetlepel friteslijn per persoon

Eet smakelijk!