Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
– 4 magere grillburgers
– 400 gram broccoliroosjes
– 100 gram aspergetips groen
– 2 eetlepels Remia Salata Balsamico dressing Zero%
– 800 gram verse boerenfriet met schil
– 4 eetlepels Remia Friteslijn
– 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of Airfryer. Olie toevoegen is niet nodig
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak daarin de burgers aan beide kanten bruin. Laat nog 6-8 minuten op lagere temperatuur gaar worden
- Kook de broccoli en aspergetips in kokend water circa 4 minuten. Giet af en roer de dressing erdoor
- Serveer de salade met de friet en de burger met een eetlepel friteslijn per persoon
Eet smakelijk!