Project omschrijving

Variatie op een “gewone” risotto? Maak dan eens onze bloemkoolrisotto!

 

Aantal personen: 3

Bereidingstijd: 40 min

 

Ingrediënten

– 400 gram bloemkoolrijst

– 150 gram doperwten (diepvries)

– 1 ui

– 200 gram cherry trostomaatjes

– 120 gram Jumbo half volkoren risotto

– 375 gram kabeljauw (vers of diepvries)

– 50 gram Grana Padano poeder

– circa 250 ml groentebouillon minder zout

– 2 eetlepels olijfolie

Kruiden: tijm, versgemalen peper

 

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C
  2. Snipper de ui en fruit in een eetlepel olijfolie. Voeg na 5 minuten de risottorijst toe
  3. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat zachtjes koken. 
  4. Leg de kabeljauw en de tomaatjes in een ovenschaal, verdeel hierover een eetlepel olijfolie en bestrooi met wat tijm en versgemalen peper
  5. Zet na circa 15 minuten garen de vis in de oven en bak deze 15 minuten
  6. Als de rijst bijna gaar is, roer dan de bloemkoolrijst en doperwten door de risotto
  7. Roer voor het serveren de kaas door de risotto en serveer met de kabeljauw en tomaatjes.

 

Eet smakelijk!