Project omschrijving
Variatie op een “gewone” risotto? Maak dan eens onze bloemkoolrisotto!
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 40 min
Ingrediënten
– 400 gram bloemkoolrijst
– 150 gram doperwten (diepvries)
– 1 ui
– 200 gram cherry trostomaatjes
– 120 gram Jumbo half volkoren risotto
– 375 gram kabeljauw (vers of diepvries)
– 50 gram Grana Padano poeder
– circa 250 ml groentebouillon minder zout
– 2 eetlepels olijfolie
Kruiden: tijm, versgemalen peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Snipper de ui en fruit in een eetlepel olijfolie. Voeg na 5 minuten de risottorijst toe
- Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat zachtjes koken.
- Leg de kabeljauw en de tomaatjes in een ovenschaal, verdeel hierover een eetlepel olijfolie en bestrooi met wat tijm en versgemalen peper
- Zet na circa 15 minuten garen de vis in de oven en bak deze 15 minuten
- Als de rijst bijna gaar is, roer dan de bloemkoolrijst en doperwten door de risotto
- Roer voor het serveren de kaas door de risotto en serveer met de kabeljauw en tomaatjes.
Eet smakelijk!