Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 min
Ingrediënten
– 250 gram cherrytomaatjes
– 1 komkommer
– 1 blik à 300 gram mais
– 1 avocado
– 6 stengels bos ui
– 200 gram romaine sla
– 600 gram kipfilet blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 4 eetlepels Remia Zero Jack BBQ saus
– 3 eetlepels Remia Friteslijn
– 2 teentjes knoflook
Kruiden: versgemalen peper, chilivlokken
Bereidingswijze
- Meng de BBQ saus met de olijfolie en twee uitgeperste tenen knoflook. Laat de kipfilet blokjes hierin minimaal 2 uur marineren
- Prak de avocado en roer hier de Friteslijn, versgemalen peper en een beetje chilivlokken doorheen
- Halveer de tomaatjes, snijd de komkommer en bos uien in stukjes en snijd eventueel de sla
- Laat de mais uitlekken
- Meng de groenten met de avocado
- Rijg de kipfilet blokjes aan satéprikkers en grill ze circa 8 minuten op de barbecue of in een grillpan
-
Eet smakelijk!
Tip: maak de marinade de avond ervoor in een ziplock zakje en marineer hierin de kipfilet blokjes de hele nacht