Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 min

 

Ingrediënten

– 250 gram cherrytomaatjes

– 1 komkommer

– 1 blik à 300 gram mais

– 1 avocado

– 6 stengels bos ui

– 200 gram romaine sla

– 600 gram kipfilet blokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 4 eetlepels Remia Zero Jack BBQ saus

– 3 eetlepels Remia Friteslijn

– 2 teentjes knoflook

Kruiden: versgemalen peper, chilivlokken

 

Bereidingswijze

  1. Meng de BBQ saus met de olijfolie en twee uitgeperste tenen knoflook. Laat de kipfilet blokjes hierin minimaal 2 uur marineren
  2. Prak de avocado en roer hier de Friteslijn, versgemalen peper en een beetje chilivlokken doorheen
  3. Halveer de tomaatjes, snijd de komkommer en bos uien in stukjes en snijd eventueel de sla
  4. Laat de mais uitlekken
  5. Meng de groenten met de avocado
  6. Rijg de kipfilet blokjes aan satéprikkers en grill ze circa 8 minuten op de barbecue of in een grillpan

Eet smakelijk!

Tip: maak de marinade de avond ervoor in een ziplock zakje en marineer hierin de kipfilet blokjes de hele nacht