Comfort food | Simpele gezonde pasta.
Wie wordt er nou niet blij van een heerlijke pasta? Je zet deze spinazie champignon pasta met Parmezaanse kaas en truffeltapenade binnen 15 minuten op tafel.
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 min
Ingrediënten
– 1 ui
– 250 gram champignon
– 400 gram verse spinazie
– 80 gram volkoren pasta
– 125 gram crème fraîche light
– 75 gram Grana Padano poeder
– 2 eetlepels Tartuforo truffeltapenade
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: tijm, versgemalen peper
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snipper de ui en snijd de champignon in plakjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui. Voeg na 5 minuten de champignon toe
- Voeg handje voor handje de spinazie toe en laat slinken
- Roer de crème fraîche en truffeltapenade erdoor en laat de kaas smelten
- Serveer met de pasta.
Eet smakelijk!
Tip: wil je een lichtere maaltijd? Laat dan de truffeltapenade weg.