Project omschrijving

Aantal stuks : 10
Bereidingstijd: 20 min (+ 3 uur uitharden)

 

Ingrediënten

– 75 gram gepofte spelt

– 2 eetlepels pindakaas 100%

– 20 gram sultana rozijnen

– 50 gram chocoladereep extra puur 72%

– 25 gram gemengde noten gebrand ongezouten.

 

Bereidingswijze

1. Hak de noten fijn.

2. Doe de gepofte spelt, rozijnen, en fijngemaakte noten in een kom.

3. Roer hier goed de pindakaas door.

4. Smelt de chocolade in een pannetje.

5. Roer de ingrediënten door de warme chocolade in het pannetje.

6. Schep met een lepel het mengsel in de muffinvorm en druk dit goed aan!

7. Zet de muffins ongeveer 3 uurtjes in de koelkast. (Tot ze hard zijn)

 

Smakelijk!

 

Tip: Bewaar in een afgesloten bak met deksel in de koelkast.