Verwen jezelf met een heerlijke lunch! Maak deze wrap met rosbief, avocado, ei, tomaat en rucola. Breng de wrap op smaak met philadelphia truffel roomkaas. Op deze manier kun je op een verantwoorde manier genieten van de heerlijke truffel smaak.
Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 20 min
Ingrediënten
– 8 plakjes rosbief (vleeswaar)
– 2 wraps volkoren (40 gram per stuk)
– 1 avocado
– 1 ei
– 1 tomaat
– 1 handje rucola
– 2 stuks Enrico zongedroogde tomaten met kruiden in water
– 2 eetlepels Philedelphia truffel
Kruiden: Peper
Bereidingswijze
1. Kook een eitje (hard)
2. Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes.
3. Besmeer iedere wrap met een eetlepel Philadelphia truffel en bestrooi met de rucola.
4. Prak 1 avocado, een ei en de zongedroogde tomaat en meng dit door elkaar met beetje peper.
5. Verdeel dit mengsel over de twee wraps.
6. Beleg met 4 plakjes rosbief en leg hierop schijfjes tomaat met een beetje peper.
7. Vouw of rol de wrap op en prik vast met een prikker.
Smakelijk!
Tip: bestrooi met verse bieslook.
(Ipv Philadelphia truffel kan je ook de zuivelspread bieslook light gebruiken)