Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 20 min

Ingrediënten

– 8 plakjes rosbief (vleeswaar)

– 2 wraps volkoren (40 gram per stuk)

– 1 avocado

– 1 ei

– 1 tomaat

– 1 handje rucola

– 2 stuks Enrico zongedroogde tomaten met kruiden in water

– 2 eetlepels Philedelphia truffel

Kruiden: Peper

 

 

Bereidingswijze

1. Kook een eitje (hard)

2. Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes.

3. Besmeer iedere wrap met een eetlepel Philadelphia truffel en bestrooi met de rucola.

4. Prak 1 avocado, een ei en de zongedroogde tomaat en meng dit door elkaar met beetje peper.

5. Verdeel dit mengsel over de twee wraps.

6. Beleg met 4 plakjes rosbief en leg hierop schijfjes tomaat met een beetje peper.

7. Vouw of rol de wrap op en prik vast met een prikker.

 

Smakelijk!

Tip: bestrooi met verse bieslook.

 

(Ipv Philadelphia truffel kan je ook de zuivelspread bieslook light gebruiken)