Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 20 min
Ingrediënten
– 8 plakjes rosbief (vleeswaar)
– 2 wraps volkoren (40 gram per stuk)
– 1 avocado
– 1 ei
– 1 tomaat
– 1 handje rucola
– 2 stuks Enrico zongedroogde tomaten met kruiden in water
– 2 eetlepels Philedelphia truffel
Kruiden: Peper
Bereidingswijze
1. Kook een eitje (hard)
2. Snijd de zongedroogde tomaat in stukjes.
3. Besmeer iedere wrap met een eetlepel Philadelphia truffel en bestrooi met de rucola.
4. Prak 1 avocado, een ei en de zongedroogde tomaat en meng dit door elkaar met beetje peper.
5. Verdeel dit mengsel over de twee wraps.
6. Beleg met 4 plakjes rosbief en leg hierop schijfjes tomaat met een beetje peper.
7. Vouw of rol de wrap op en prik vast met een prikker.
Smakelijk!
Tip: bestrooi met verse bieslook.
(Ipv Philadelphia truffel kan je ook de zuivelspread bieslook light gebruiken)