Hux Sport BV

SAARS Voeding zit gevestigd in het gebouw van Hux Sport in Beneden-Leeuwen.

 

SAARS Voeding en Hux Sport hebben een bijzondere samenwerking, waarbij sport en voeding samenkomen. Om mentaal en fysiek in balans te zijn, is de combinatie van bewegen en goede voeding erg belangrijk. Daarmee kun je een leefstijl ontwikkelen die bij jou past en waarbij je je goed voelt.

Om dit te bereiken bieden SAARS en Hux Sport het SAARS-Hux pakket. Hierbij word je aan de voedingskant intensief begeleid door SAARS en volg je bij Hux Sport personal trainingen en ga je zo op beide vlakken doelgericht aan de slag. Samen met jou werken we aan persoonlijke en haalbare doelen om het beste resultaat te behalen. Op deze manier werk je optimaal om een gezonde en fijne leefstijl te bereiken én om deze ook vast te houden.

Naast deze samenwerking met SAARS biedt Hux Sport een grote diversiteit aan groepslessen. Kickbokstraining, bokszaktraining, spinning, circuittraining, power (Club Joy), steps en yoga. Een grote fitnessruimte met veel verschillende cardio- en krachtapparaten maakt deze sportschool compleet. Bij het sporten én een gezonde voeding is sportmassage een mooie aanvulling om je lichaam optimaal in conditie te krijgen en houden. Ook sportmassage zit in het Hux-aanbod en dat alles onder één dak!

SAARS Voeding en Hux Sport zitten beide gevestigd in hetzelfde pand aan de Korte Brouwersstraat 22 in Beneden-Leeuwen. Dat maakt het nog makkelijker om gezonde voeding en sporten te combineren tot een leefstijl die past bij jou!