En ja, ik hoor je denken ‘Weer zo’n niet haalbaar succesverhaal’. Ik dacht namelijk bij ieder dieet succesverhaal hetzelfde. Totdat ik via Fanny in contact kwam met Sara.

Al enige tijd was ik niet blij met mijn spiegelbeeld. Ik had van alles geprobeerd; koolhydraat arm, eiwitrijk, shakes. Het hielp allemaal niets. Ja, soms een paar kilo eraf en zodra ik weer normaal at zat het er net zo snel weer aan.

Wat is dan de sleutel tot succes? Een persoonlijk voedingsplan! Samen met Sara heb ik gezeten om mijn levensstijl te bespreken. Wie ben ik? Wat doe ik voor werk? Hoe ziet mijn gezinssituatie eruit? Van welk eten geniet ik? Wat lust ik niet? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen heeft Sara een voedingsplan geschreven. Vol spanning kwam ik bij Sara voor mijn vervolgafspraak. Tijdens deze afspraak kreeg ik het voedingsplan te zien. Mijn hart maakte een sprongetje, kon ik met soms een frietje met en glas wijn afvallen? Het antwoord is ja! Door de juiste voedingsstoffen en hoeveelheden te combineren met een guilty pleasure is de aanpak van SAARS een groot succes.

Met gedegens kennis en persoonlijke coaching helpt Sara je jouw doel te behalen.

-8 kg