Ik kwam bij Saars terecht via verschillende mensen. Ik hoorde dat zij voedingsplannen maakt op basis van wat bij jou past. Daarom heb ik ook voor Saars gekozen omdat ik een dieet wilde volgen wat bij mij zou passen. Ik wilde een paar kilo afvallen en Sara heeft mij daarbij goed geholpen. Tijdens het afvaltraject heb ik up’s en down’s gehad. In het begin was het moeilijk omdat je dan moet wennen aan het nieuwe eetpatroon. Maar daarna werd het makkelijker om het schema aan te houden en boekte ik ook succes. Wat het voor mij af en toe moeilijk maakte waren bijvoorbeeld feestdagen of feestjes in het weekend. In de gesprekken met Sara heeft zij mij hiervoor tips en adviezen gegeven en weet ik hoe ik moet omgaan met dat soort moeilijke momenten. Nu na een halfjaar zit ik op het gewicht wat ik wilde bereiken en ben ik inmiddels 11 kilo lichter. De tips en recepten kan ik nu blijven volgen en maakt het ook makkelijk om op dit gewicht te blijven.

Milou