Volwassenen2023-11-15T17:27:19+02:00

SAARS Persoonlijk Voedingsplan

Wat is nu precies goede en gezonde voeding?
Hoe kan ik een voor mij goed gewicht bereiken of vasthouden?

Voeding is iets persoonlijks en daarom is het antwoord op deze vragen voor iedereen verschillend. Wat bij de ene persoon past, kan bij de ander juist niet passen. SAARS Voeding kijkt naar de persoonlijke situatie en voorkeuren bij het geven van advies en begeleiding. Samen op zoek gaan naar een manier om jouw doel te bereiken. Dit kan zijn het verliezen of aankomen van gewicht, maar ook het op gewicht blijven. Waar het voor jou nodig is, wordt hulp geboden.

We willen je eerst leren kennen

01

KENNISMAKING

Wanneer gewenst, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hier geven we een goede indruk van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan en beantwoorden we al je vragen. Ook is er hier de kans om al meer over jezelf te vertellen, zodat we op basis daarvan een indruk kunnen geven van wat het eventuele verdere traject in gaat houden.

Jouw doel bereiken

02

INTAKEGESPREK

Voor begeleiding geldt dat er altijd eerst een intakegesprek plaatsvindt. Hier bespreken we wat het huidige voedingspatroon is, wat de wensen en doelen zijn en hoe we dit doel gaan bereiken. Aan de hand van dit gesprek wordt je SAARS Persoonlijke Voedingsplan gemaakt.

WE DELEN GRAAG ONZE SUCCESSEN 

“Mijn hart maakte een sprongetje, kon ik met soms een frietje met een glas wijn afvallen? Het antwoord is ja!”

Samen vooruit

03

VERVOLGCONSULT

Na een periode van het volgen van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan vindt er een vervolgconsult plaats. Hier bespreken we de vooruitgang. Aan de hand van deze afspraak passen we, waar nodig, je voedingsplan aan of breiden we het uit om het steeds up-to-date te houden.
In vervolgconsulten ligt de mogelijkheid om constant zicht te houden op het traject, zodat het doel op een meest effectieve manier wordt bereikt. Ook is het de kans om tips te krijgen om eventuele knelpunten te overkomen. Gaat het goed? Dan biedt een vervolgconsult hier bevestiging van.

EENMALIG ADVIES

VRAGEN OVER
GEZONDE &
GOEDE VOEDING?

Zijn er dingen omtrent voeding die je je afvraagt? Of wil je tips en trucs hebben die je helpen bewuste keuzes te kunnen maken? Ga dan voor eenmalig advies. De inhoud van het gesprek kan heel uiteenlopend zijn. Van het kijken naar het huidige voedingspatroon en daar reflectie op geven, tot het vergelijken van voedingsproducten om je te laten zien welke de meest bewuste keuze is. Eenmalig advies is erop gericht om vragen te beantwoorden en inzichten te geven.

TARIEVEN

01. Kennismaking – GRATIS

02. Intakegesprek  – € 76 – 60 minuten (inclusief voedingsplan)

03. Vervolgconsult – € 35 – 30 minuten (inclusief voedingsplan)

04. Losse weging – € 12,50

 

Startpakket

167,50eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 1

160eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 5x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Pakket 2

302,50eenmalig
 • bundelvoordeel
 • 10x vervolgconsult – 30 min
 • (Intensieve) begeleiding
 • Persoonlijk voedingsplan

Combineren met personal training?

Om nog doelgerichter te werk te gaan dan alleen het aanpassen van voeding is het verstandig je ook op sport te focussen. Vanuit SAARS Voeding werken wij met een persoonlijke, doelgerichte aanpak om je voedingsdoelen te bereiken en een leefstijl verandering te realiseren. Echter geeft een combinatie van gezonde voeding en sport de grootste gezondheidswinst. Net zoals bij voeding is het bij bewegen belangrijk om doelgericht te werk te gaan om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken. Bij een personal training staan jouw persoonlijke doelen voorop. Deze doelen kunnen variëren van het perfectioneren van jouw sporttechnieken, het verbeteren van je kracht en conditie tot verleggen van je fysieke grenzen.

Hux Sport biedt nog meer dan dat!

Bij Hux Sport zijn personal trainingen niet alleen gericht op de sport, maar ook op je mentale sterkte. Dit zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal fitter wordt. Wanneer ook mentale training gewenst is maken zij je naast het sporten bewust van wie jij bent en hoe je daarin stappen kunt maken. Met dit laatste biedt Hux Sport meer dan het traditionele beeld van een personal training. Met deze combinatie van voeding, sport en mentale sterkte kan jij alles uit jezelf halen. Wanneer je kiest voor het SAARS-Hux pakket worden het voedings- en trainingsplan op elkaar afgestemd en waar nodig steeds bijgeschaafd om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

SAARS-Hux pakket

399eenmalig
 • Intakegesprek – 60 min
 • 3x vervolgconsult – 30 min
 • 5x Hux Sport personal training
 • Persoonlijk voedingsplan

SAARS intensief traject?

Het intensieve traject

Wil jij jouw doelen bereiken met maximale persoonlijke ondersteuning? Kies dan voor het intensieve traject. Hiermee combineer je het SAARS Persoonlijk Voedingsplan met intensieve persoonlijke begeleiding op maat, waarbij we het maximale uit je halen. Door nauw samen aan jouw persoonlijk doelen te werken, deze in de praktijk te brengen en actief te reflecteren op je nieuwe manier van handelen. Dit biedt een flinke stok achter de deur en is de manier om je klaar te stomen om je gezonde leefstijl zelf verder voort te zetten.

 

Hoe werkt het?

Tijdens het eerste gesprek werken we samen jouw persoonlijke doelen specifiek uit. Daarbij specificeren we de stappen die nodig zijn om dit doel te bereiken. Vervolgens maken we een planning om samen deze stappen uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn ondersteuning bij/samen sporten, iedere dag een gesprek (op locatie voeren), werken aan je mindset tot ondersteuning bij het doen van boodschappen of inrichting van je keuken tot een gezonde omgeving. Wij ondersteunen je tijdens het traject bij het effectief toepassen van je nieuwe vaardigheden/gewoonten in je huidige leefpatroon. Je zult merken dat je de verschillende vaardigheden steeds meer eigen maakt en er een leefstijlverandering ontstaat.

Tijdens het traject is een van ons het aangegeven aantal uren voor je beschikbaar. Waar we dus afspraken op ons kantoor, online, maar ook zeker bij jou thuis of ergens anders op locatie kunnen hebben. De in vulling van de afspraken is volledig afhankelijk van wat bij jou en je doel past.

Het resultaat:

– Je maakt grote stappen richting jouw persoonlijke doelen

– Je doorziet je eigen patronen en leert deze te optimaliseren en waar nodig bij te sturen

– Je creëert een sterke basis om je ‘nieuwe’ leefstijl eigen te maken

Het intensieve traject kan dé uitkomst zijn om in de juiste flow te komen en een goede start te maken met jouw Persoonlijk Voedingsplan. Daarbij heb je de keuze uit 3 of 6 vrij (in overleg) te besteden coaching uren. Daarnaast kan de intensieve begeleiding de uitkomst zijn voor momenten waarop je net even wat minder gemotiveerd bent en je juist die stok achter de deur nodig hebt.

Intensief traject

499eenmalig
 • Wij zijn 3 uur per week speciaal voor jou beschikbaar
 • Gedurende 4 weken
 • Intensieve begeleiding
 • Persoonlijk Voedingsplan
 • Ook niet-voedingsgerelateerde activiteiten gericht op jouw persoonlijke doelen

Intensief traject +

999eenmalig
 • Wij zijn 6 uur per week speciaal voor jou beschikbaar
 • Gedurende 4 weken
 • Intensieve begeleiding
 • Persoonlijk Voedingsplan
 • Ook niet-voedingsgerelateerde activiteiten gericht op jouw persoonlijke doelen

ERVARINGEN

“Wat doe je als je bedenkt dat je over 2 maanden je trouwjurk wilt passen?”

Van een sportmaatje kreeg ik de tip om naar SAARS te gaan. Baat het niet, dan schaadt het niet dacht ik, dus heb ik een afspraak gemaakt met Sara, zodat ik meteen na mijn zomervakantie kon beginnen. Sara is erg laagdrempelig en luistert heel goed naar wat je voorkeuren zijn en wat bij je past. Hoe fijn om nog steeds kaas en afbakbroodjes te mogen eten, wijn te mogen drinken, en ook mijn favoriete chai latte! Elke keer dat ik bij Sara kwam waren er centimeters afgegaan. En ruim voor de einddatum zag ik al dat mijn jurk dicht kon! Tot op het laatste knoopje kon alles dicht. Superblij met het resultaat en daar ook mooie foto’s van gemaakt!

Foto’s;

12-8-2019 vs 12-10-2019

2 februari 2020|
SAARS fans

Volg je ons al?

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!

Speciaal voor onze SAARS fans

Handige, stoere en heerlijke producten… Speciaal voor jou!

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”11″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”4″ column_spacing=”20″ scroll_items=”4″ show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]
Ga naar de bovenkant