SAARS Persoonlijk Voedingsplan voor kinderen

Hoe ziet gezonde voeding voor kinderen eruit?

Hoe kan ik zorgen dat mijn kind op gezond gewicht blijft?

Wat moet ik doen als mijn kind te zwaar wordt?

Ook voeding voor kinderen is zeer persoonlijk. Ieder kind is anders en daarom is het antwoord op bovenstaande vragen voor elk kind verschillend. Bij SAARS Voeding kijken we naar de persoonlijke situatie van een kind en naar zijn/haar persoonlijke voorkeuren. Het advies en de begeleiding zal zowel betrekking hebben op het kind als de ouder en samen zullen we op zoek gaan naar de beste manier om jullie te helpen.

Afspraken kunnen indien gewenst online plaatsvinden.

We willen je eerst leren kennen

01

KENNISMAKING

Wanneer gewenst, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hier geven we een goede indruk van het SAARS Persoonlijk Voedingsplan voor kinderen en beantwoorden we eventuele vragen. Tijdens dit gesprek zullen we elkaar ook alvast een beetje leren kennen.

Jouw doel bereiken

02

INTAKEGESPREK

Voor de begeleiding geldt dat er altijd eerst een intakegesprek plaatsvindt. In dit gesprek bespreken we het huidige voedingspatroon, de wensen en doelen en hoe we dit gaan bereiken. Aan de hand hiervan wordt het SAARS Persoonlijke Voedingsplan voor je kind gemaakt.

 

WE DELEN GRAAG ONZE SUCCESSEN 

“Ik word bij SAARS Voeding echt begrepen, ze weten dat ik het beste met mijn kind voor heb en geven tips om het beter te kunnen doen”

Samen vooruit

03

VERVOLGCONSULT

Omdat de begeleiding van kinderen anders is dan begeleiding van volwassenen, is het belangrijk dat we contact onderhouden in de vorm van vervolgconsulten. In overleg zal het kind hierbij wel of niet aanwezig zijn. We bespreken in deze vervolgconsulten de vooruitgang en passen, waar nodig, het voedingsplan aan. We zorgen ervoor dat het voedingsplan van je kind steeds up-to-date is.

 

EENMALIG ADVIES

VRAGEN OVER
GEZONDE &
GOEDE VOEDING?

Zijn er dingen omtrent voeding die je je afvraagt? Of wil je tips en trucs hebben die je helpen bewuste keuzes te kunnen maken? Ga dan voor eenmalig advies. De inhoud van het gesprek kan heel uiteenlopend zijn. Van het kijken naar het huidige voedingspatroon en daar reflectie op geven, tot het vergelijken van voedingsproducten om je te laten zien welke de meest bewuste keuze is. Eenmalig advies is erop gericht om vragen te beantwoorden en inzichten te geven.

TARIEVEN

01. Kennismaking – GRATIS

02. Intakegesprek – € 95 – 60 minuten

03. Vervolgconsult – € 45 – 30 minuten

Startpakket

199eenmalig
  • Intakegesprek – 60 min
  • 3x vervolgconsult – 30 min
  • (Intensieve) begeleiding
  • Persoonlijk Voedingsplan

Pakket 1

195eenmalig
  • bundelvoordeel
  • 5x vervolgconsult – 30 min
  • (Intensieve) begeleiding
  • Persoonlijk Voedingsplan
SAARS fans

Volg je ons al?

WIJ INSPIREREN JE GRAAG

We organiseren regelmatig SAARS Events, laat je inspireren!