Project omschrijving

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

 

Ingrediënten

– 0.5 eetlepel olijfolie

– 6 stuks gedroogde dadels

– 100 gram spinazie

– 100 gram frambozen

– 1 handje walnoten

– 0.5 rode ui

– 1 klein blikje kikkererwten (netto gewicht 130 gram)

– 6 stuks zongedroogde tomaten op water (enrico)

– 4 stuks taco schelpen

– 135 gram jumbo kipfilet flakes

– 2 eetlepels vocht van de zongedroogde tomaatjes

Kruiden: Peper

 

 

Bereidingswijze

  1. Verdeel de spinazie over 2 borden, sprenkel het vocht van de zongedroogde tomaatjes erover en bestrooi met peper.
  2. Snijd de dadels en rode ui in stukjes, de gedroogde tomaatjes in reepjes en verkruimel de walnoten.
  3. Laat de kikkererwten uitlekken.
  4. Verdeel de dadels, ui, walnoten, kikkererwten, zongedroogde tomaten en frambozen mooi over de spinazie.
  5. Bak in 0.5 eetlepel de kipflakes in ongeveer 2 minuten.
  6. Serveer de kip warm op de salade .
  7. Eet dit samen met de taco schelpen.

Eet smakelijk!

 

Tip: gebruik gerust een andere lekkere rauwkost in plaats van de spinazie.

Tip: Minder tijd? Serveer de kip koud, zonder te bakken. (Ook makkelijk om mee te nemen)