Wie is er nou geen fan van een traybake?

Geloof ons, dit recept wordt een van jouw favorieten!

Zonder pannen en met slechts een snijplank, mes en bakplaat bekleed met bakpapier zet jij deze maaltijd binnen 30 minuten op tafel. Een heerlijke traybake met spruitjes, zoete aardappel, ui en magere rookworst.

 

Aantal personen: 3

Bereidingstijd: 30 min

 

Ingrediënten

– 500 gram spruiten

– 250 gram champignons

– 1 ui

– 400 gram zoete aardappel blokjes

– 275 gram Unox magere rookworst

– 2 eetlepels olijfolie

Kruiden: Euroma traybake groente kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Maak de spruiten schoon en halveer eventueel de grote spruiten
  3. Halveer de champignons en snijd de ui in grove stukken
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel hierover de groenten en zoete aardappel
  5. Snijd de rookworst in plakjes en verdeel erover
  6. Verdeel de olijfolie en kruiden naar smaak erover en hussel goed door
  7. Zet circa 20 á 25 minuten in de oven en serveer.

 

Eet smakelijk!