Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 min + 20 min oven tijd

 

Ingrediënten

– 500 gram spruiten

– 2 rode uien

– 2 paprika’s

– 250 gram kastanjechampignons

– 400 gram zoete aardappel blokjes

– 2 bakjes Jumbo Hot & Spicy falafel

– 2 eetlepels olijfolie

 

Voor het sausje:

– 100 gram Griekse yoghurt 0% vet

– 1 teen knoflook

– 50 gram geraspte komkommer

Kruiden: Euroma Traybake kruiden

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Maak de spruitjes schoon en halveer. Snijd de uien, paprika’s en champignons in grove stukken
  3. Verdeel alle ingrediënten (behalve voor het sausje) over een bakplaat en besprenkel met twee eetlepels olijfolie en kruiden naar smaak
  4. Zet de bakplaat circa 20 minuten in de oven
  5. Maak ondertussen het sausje door de yoghurt te mengen met een uitgeperste teen knoflook en de geraspte komkommer
  6. Serveer de traybake met het sausje

Smakelijk!