Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 min + 20 min oven tijd
Ingrediënten
– 500 gram spruiten
– 2 rode uien
– 2 paprika’s
– 250 gram kastanjechampignons
– 400 gram zoete aardappel blokjes
– 2 bakjes Jumbo Hot & Spicy falafel
– 2 eetlepels olijfolie
Voor het sausje:
– 100 gram Griekse yoghurt 0% vet
– 1 teen knoflook
– 50 gram geraspte komkommer
Kruiden: Euroma Traybake kruiden
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Maak de spruitjes schoon en halveer. Snijd de uien, paprika’s en champignons in grove stukken
- Verdeel alle ingrediënten (behalve voor het sausje) over een bakplaat en besprenkel met twee eetlepels olijfolie en kruiden naar smaak
- Zet de bakplaat circa 20 minuten in de oven
- Maak ondertussen het sausje door de yoghurt te mengen met een uitgeperste teen knoflook en de geraspte komkommer
- Serveer de traybake met het sausje
Smakelijk!