Project omschrijving
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 min + 20 min oventijd
Ingrediënten
– 4 Jumbo Volkoren tortilla’s (verpakking à 8 stuks)
– 350 gram mager rundergehakt
– 1 ui
– 3 paprika’s
– 1 courgette
– 3 tomaten
– 1 blik zwarte bonen (à 400 gram)
– 70 gram tomatenpuree
– 50 gram geraspte kaas 30+
– 125 gram crème fraîche light
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: Euroma Fajita kruiden
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190°C
- Snipper de ui, snijd de paprika’s en courgette in kleine blokjes en de tomaten in plakken
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui. Voeg na 5 minuten het gehakt toe en bak gaar
- Voeg de paprika en courgette toe en bak 5 minuten mee. Roer de, zwarte bonen en tomatenpuree erdoor en breng op smaak
- met de Fajita kruiden
- Bekleed een springvorm (24cm) met de tortilla’s
- Stort het groentemengsel in de springvorm en verdeel de crème fraîche hierover
- Top af met de geraspte kaas en zet circa 20 minuten in de oven
Smakelijk!
Tip: serveer de tortilla taart direct en maak er een lekkere groene salade bij