Project omschrijving

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 min

Ingrediënten

– 6 rijstvellen
– 150 gram garnalen
– 2 uitjes
– 1 teentje knoflook
– 100 gram wortelreepjes
– 50 gram sla reepjes
– 100 gram komkommer reepjes
– 100 gram taugé
– Sojasaus/oestersaus/vissaus

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en de knoflook. Bak dit in een wok en voeg hier de sausjes bij toe (1/3 eetlepel van ieder).
2. Wel het rijstpapier in water, beleg met een strookje van het ui/knoflook mengsel. Leg vervolgens wat wortel, sla, komkommer, taugé en garnalen erop. Rol vervolgens de rijstvel dicht.
3. Doe hetzelfde met het volgende vel. Vul alle 6 de vellen met de rauwkost en garnalen.

Smakelijk!

 

Serveertip
Serveer de springrolls met zoete aardappel friet uit de oven en/of een salade.