Project omschrijving
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 35 minuten
Ingrediënten
– 400 gram verse spinazie
– 200 gram diepvries doperwten
– 1 ui
– 200 gram Jumbo roze zalm (blik)
– 80 gram risotto rijst (half volkoren)
– 175 ml groente bouillon
– 1 eetlepels olijfolie
Kruiden: Euroma Scandinavische zalm kruiden
Bereidingswijze
- Snipper de ui en fruit in een eetlepel olijfolie in een ruime pan met dikke bodem
- Voeg na 5 minuten de rijst toe en bak 3 minuten mee
- Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat de rijst het vocht opnemen. Proef tussendoor of de rijst zacht genoeg is en voeg zo nodig wat extra water of bouillon toe
- Als de rijst gaar is, roer dan de spinazie, doperwten en zalm erdoor en breng op smaak met de kruiden
- Laat de spinazie slinken en serveer
Eet smakelijk!