Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 35 minuten

 

Ingrediënten

– 400 gram verse spinazie

– 200 gram diepvries doperwten

– 1 ui

– 200 gram Jumbo roze zalm (blik)

– 80 gram risotto rijst (half volkoren)

– 175 ml groente bouillon

– 1 eetlepels olijfolie

Kruiden: Euroma Scandinavische zalm kruiden

 

 

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en fruit in een eetlepel olijfolie in een ruime pan met dikke bodem
  2. Voeg na 5 minuten de rijst toe en bak 3 minuten mee
  3. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat de rijst het vocht opnemen. Proef tussendoor of de rijst zacht genoeg is en voeg zo nodig wat extra water of  bouillon toe
  4. Als de rijst gaar is, roer dan de spinazie, doperwten en zalm erdoor en breng op smaak met de kruiden
  5. Laat de spinazie slinken en serveer

 

Eet smakelijk!