Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 min

 

Ingrediënten

– 1 krop kropsla

– 1 paprika

– 4 augurken

– 150 gram wortel julienne

– 200 gram cherrytomaatjes

– 2 blikjes tonijn op water

– 4 eetlepels friteslijn

– 2 gekookte eieren

– 1 avocado

Kruiden: dille, versgemalen peper

 

Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn uitlekken, snijd de paprika in reepjes, halveer de cherrytomaatjes en snijd de augurken fijn
  2. Meng de tonijn met de friteslijn
  3. Haal de grootste bladeren van de kropsla en gebruik deze als wrap
  4. Snijd de rest van de sla in reepjes
  5. Besmeer de sla wraps met de tonijnsalade en verdeel hierover de groenten, plakjes gekookt ei en plakjes avocado
  6. Bestrooi met dille en versgemalen peper en rol de sla wraps op

Eet smakelijk!