Project omschrijving

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

 

Ingrediënten

– 125 gram taugé

– 150 wortel Julienne

– 2 gekookte eieren

– 1 komkommer

– 75 gram gemengde sla

– 220 gram kip saté blokjes

– 2 eetlepels pindakaas 100% pinda

– 2 eetlepels halfvolle melk

– 25 gram ongezouten pinda’s

– 1 theelepel sambal Oelek

– 1 eetlepel olijfolie

 

Bereidingswijze

  1. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kip gaar
  2. Verwarm de pindakaas, melk en sambal in een pannetje en laat dit inkoken tot saus dikte
  3. Snijd de komkommer en spoel de taugé 2 minuten onder een hete kraan
  4. Voeg alle ingrediënten samen in een schaal en serveer

 

Smakelijk!

Tip: Voeg voor een dunnere dressing wat water toe