Project omschrijving

Aantal personen : 1
Bereidingstijd: 15 min

Ingrediënten

– Handvol (baby) spinazie

– 5 aardbeien

– 4 plakjes warmgerookte kipfilet (50 gram)

– 5 snoeptomaatjes

– 3 kleine bolletjes mozzarella (25 gram)

– 1 eetlepel calve dressing balsamico (of kies een dressing die je nog thuis hebt staan)

– Optioneel: Verse basilicum en lente-ui

Kruiden: Peper

 

 

Bereidingswijze

1. Snijd 4 plakjes kipfilet van het stuk (en de lente-ui in kleine stukjes).

2. (Scheur de basilicum in kleinere stukjes) en halveer de aardbeien.

3. Druppel de dressing onderin het glas.

4. Hier bovenop de doormidden gesneden tomaatjes, bestrooi deze met peper.

5. Ga verder met stapelen en begin met spinazie, gevolgd door de kip, de bolletjes mozzarella, aardbei, (basilicum en bestrooi tenslotte met de lente-ui).

 

Smakelijk!

 

Tip: Heb je nog een restje couscous , zilvervlies rijst of volkoren pasta over? Gebruik deze als topping!