Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten

– 400 gram Hollandse roerbakmix

– 80 gram volkoren spaghetti

– 250 gram halfvolle melk

– 1 eetlepel volkoren tarwemeel

– 250 ml groentebouillon

– 2 eetlepels olijfolie

– 300 gram wok garnalen (diepvries)

– 150 gram cherrytomaatjes

Kruiden: dille, peper

 

 

Bereidingswijze

  1. Laat de garnalen ontdooien
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak hierin de groenten
  4. Verhit in een steelpan een eetlepel olijfolie en voeg het meel hieraan toe, bak dit 2 minuten en voeg daarna beetje bij beetje de melk en bouillon toe tot een romige saus ontstaat. Breng op smaak met dille  en versgemalen peper
  5. Gaar de garnalen in de roomsaus en giet daarna bij de groenten
  6. Halveer de cherrytomaatjes en voeg toe
  7. Serveer de pasta met de saus

 

Eet smakelijk!