Project omschrijving
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
– 400 gram Hollandse roerbakmix
– 80 gram volkoren spaghetti
– 250 gram halfvolle melk
– 1 eetlepel volkoren tarwemeel
– 250 ml groentebouillon
– 2 eetlepels olijfolie
– 300 gram wok garnalen (diepvries)
– 150 gram cherrytomaatjes
Kruiden: dille, peper
Bereidingswijze
- Laat de garnalen ontdooien
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak hierin de groenten
- Verhit in een steelpan een eetlepel olijfolie en voeg het meel hieraan toe, bak dit 2 minuten en voeg daarna beetje bij beetje de melk en bouillon toe tot een romige saus ontstaat. Breng op smaak met dille en versgemalen peper
- Gaar de garnalen in de roomsaus en giet daarna bij de groenten
- Halveer de cherrytomaatjes en voeg toe
- Serveer de pasta met de saus
Eet smakelijk!