Aantal personen : 4

Bereidingstijd: 30 min

 

Ingrediënten

– 200 gram Jumbo half volkoren risotto rijst

– 400 gram tomatenblokjes

– 600 gram spinazie

– 1 ui

– 400 ml tuinkruiden bouillon

– 540 gram kabeljauw, diepvries

– 2 eetlepels olijfolie

 

Kruiden: rozemarijn, zwarte peper

 

 

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en fruit deze in een eetlepel olijfolie
  2. Voeg de rijst toe en bak deze een paar minuten mee
  3. Voeg de tomatenblokjes en de kruiden toe en laat rustig pruttelen
  4. Voeg daarna beetje bij beetje de bouillon toe en blijf goed roeren, laat de rijst in circa 25 minuten de bouillon opnemen
  5. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauw
  6. Voeg de spinazie toe aan de risotto rijst en laat slinken
  7. Serveer de kabeljauw met de risotto

 

Smakelijk!

 

Tip: bestrooi de kabeljauw met Euroma Scandinavische kruiden en een eetlepel bloem voor een smaakvol krokant korstje