Project omschrijving

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 50 min

Ingrediënten

– 170 gram quinoa
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 400 gram courgette, grof geraspt
– 500 gram zoete aardappel
– 1 blik linzen
– 4 eieren
– 100 gram 30+ kaas, geraspt
– 2 tomaten

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 °C

2. Kook de quinoa volgens aanwijzingen op de verpakking

3. Kook de zoete aardappel tot deze zacht is en pureer

4. Snipper de ui en fruit in een koekenpan tot deze goudbruin is

5. Meng de ui in een grote kom met de courgette, zoete aardappel, quinoa, knoflook, eieren, kaas en wat zout en peper. Schep alles goed door elkaar

6. Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal en leg hier plakken tomaat op

7. Bak het gerecht 30-40 minuten, tot het ei is gestold en de bovenkant goudbruin is.

 

Smakelijk!