Project omschrijving

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15/20 min

Ingrediënten
– 200 gram zilvervliesrijst
– 6 eetlepels Verstegen liquid Spice blend (latin smokey paprika)
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 uien
– 1 teentje knoflook
– 2 paprika’s
– 1 zak Italiaanse groente schotel
– 1 blikje maïskorrels (150gr) (uitgelekt)
– 1 blik tomaten blokjes (400gr)
Optioneel: Koriander

Bereidingswijze

1. Snijd de uien en paprika’s
2. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui, knoflook en paprika 5 minuten.
4. Schep de Italiaanse groente schotel, maïs en tomatenblokjes erdoor en kook dit nog 2 minuten mee.
5. Voeg vervolgens de Spice blend toe en laat het nog even 5 minuten sudderen.
6. Schep de rijst en chili op 4 borden en verdeel er eventueel wat koriander overheen.

Smakelijk!