Een restaurant waardige maaltijd! Als je naar de foto kijkt ziet het er misschien wat ingewikkeld uit, maar schijn bedriegt. Met slechts 7 ingrediënten en wat basiskruiden als peper, gemberpoeder en chilipoeder zet jij deze maaltijd binnen 25 minuten op tafel. Een maaltijd lekker hoog in eiwitten en een keer wat anders dan een witvisje, zalm of garnalen. Weer een heerlijk snel, makkelijk, maar vooral ook gezond SAARS recept.
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 min
Ingrediënten
– 1 paksoi
– 1 ui
– 250 gram kastanjechampignons
– 80 gram Edamame bonen (blik of diepvries)
– 250 gram tonijnsteak (diepvries)
– 80 gram Saitaku Soba Noodles
– 80 ml Go-Tan Original woksaus Teriyaki
Kruiden: versgemalen peper, gemberpoeder, chilipoeder
Bereidingswijze
- Laat de tonijn ontdooien, dep droog en smeer in met olijfolie. Bestrooi met versgemalen peper
- Snipper de ui, snijd de paksoi in repen en de champignons in plakjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten de champignons en Edamame boontjes toe
- Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Voeg de paksoi toe aan de wok, wok 2 minuten en voeg de woksaus en kruiden naar smaak toe
- Grill de tonijn in een grillpan (of koekenpan) aan beide kanten circa 2 minuten (of langer als je van een meer gegaarde tonijn houdt)
- Serveer de noodles met de groenten en de tonijn
-
Eet smakelijk!
Tip: je kunt ook volkoren noodles gebruiken