Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 25 min

 

Ingrediënten

– 1 paksoi

– 1 ui

– 250 gram kastanjechampignons

– 80 gram Edamame bonen (blik of diepvries)

– 250 gram tonijnsteak (diepvries)

– 80 gram Saitaku Soba Noodles 

– 80 ml Go-Tan Original woksaus Teriyaki

Kruiden: versgemalen peper, gemberpoeder, chilipoeder

 

Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn ontdooien, dep droog en smeer in met olijfolie. Bestrooi met versgemalen peper
  2. Snipper de ui, snijd de paksoi in repen en de champignons in plakjes
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten de champignons en Edamame boontjes toe 
  4. Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking
  5. Voeg de paksoi toe aan de wok, wok 2 minuten en voeg de woksaus en kruiden naar smaak toe
  6. Grill de tonijn in een grillpan (of koekenpan) aan beide kanten circa 2 minuten (of langer als je van een meer gegaarde tonijn houdt)
  7. Serveer de noodles met de groenten en de tonijn

 

Eet smakelijk!

Tip: je kunt ook volkoren noodles gebruiken