Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 min
Ingrediënten
– 1 paksoi
– 1 ui
– 250 gram kastanjechampignons
– 80 gram Edamame bonen (blik of diepvries)
– 250 gram tonijnsteak (diepvries)
– 80 gram Saitaku Soba Noodles
– 80 ml Go-Tan Original woksaus Teriyaki
Kruiden: versgemalen peper, gemberpoeder, chilipoeder
Bereidingswijze
- Laat de tonijn ontdooien, dep droog en smeer in met olijfolie. Bestrooi met versgemalen peper
- Snipper de ui, snijd de paksoi in repen en de champignons in plakjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten de champignons en Edamame boontjes toe
- Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Voeg de paksoi toe aan de wok, wok 2 minuten en voeg de woksaus en kruiden naar smaak toe
- Grill de tonijn in een grillpan (of koekenpan) aan beide kanten circa 2 minuten (of langer als je van een meer gegaarde tonijn houdt)
- Serveer de noodles met de groenten en de tonijn
-
Eet smakelijk!
Tip: je kunt ook volkoren noodles gebruiken