Project omschrijving
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 20 minuten + 20 minuten oventijd
Ingrediënten
– 350 gram kipgehakt
– 400 gram zoete aardappelblokjes
– 1 ui
– 400 gram spinazie
– 250 gram champignons
– 250 gram cherrytomaatjes
– 1 bol mozzarella light
– 70 gram tomatenpuree
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: 1 eetlepel Jonnie Boer Funghi Trifolati
Bereidingswijze
1. Snipper de ui, halveer de cherrytomaatjes en snijd de champignons in plakjes
2. Verwarm de oven voor op 190 °C
3. Verhit een eetlepel olijfolie en fruit hierin de ui, voeg na 5 minuten het kipgehakt toe en bak gaar
4. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten, voeg daarna de zoete aardappel en champignon toe en bak 5 minuten mee
5. Voeg handje voor handje de spinazie toe tot deze geslonken is
6. Breng op smaak met de Funghi Trifolati kruiden, giet overtollig vocht af en verdeel over een ovenschaal
7. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze samen met de cherrytomaatjes over de ovenschaal
8. Bak circa 20 minuten tot de mozzarella gesmolten is
Smakelijk!