Project omschrijving

Aantal personen : 4

Bereidingstijd: 20 min+ 30 min oventijd

 

Ingrediënten

– 450 gram aardappelschijfjes

– 3 preien

– 2 paprika’s

– 1 ui

– 350 gram mager rundergehakt

– 250 ml halfvolle melk

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels volkoren tarwemeel

– 50 gram geraspte kaas 30+

 

Kruiden: 2 eetlepels kerriepoeder

 

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C
  2. Snipper de ui, snijd de paprika’s in stukjes en de prei in ringetjes
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en prei op laag vuur circa 10 minuten
  4. Voeg het gehakt toe en bak tot dit gaar is
  5. Voeg de paprika toe en bak kort mee
  6. Doe het mengsel in een grote ovenschaal en verdeel de aardappelschijfjes erover
  7. Verwarm een eetlepel olijfolie in een steelpannetje, bak hierin de bloem 3 minuten rustig aan
  8. Voeg de melk toe en blijf goed roeren
  9. Laat de kaas erin smelten en voeg de kerrie toe
  10. Giet dit over de aardappelschijfjes en bak 25 tot 30 minuten in de oven

 

Eet smakelijk!