Project omschrijving
Aantal personen : 4
Bereidingstijd: 20 min+ 30 min oventijd
Ingrediënten
– 450 gram aardappelschijfjes
– 3 preien
– 2 paprika’s
– 1 ui
– 350 gram mager rundergehakt
– 250 ml halfvolle melk
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels volkoren tarwemeel
– 50 gram geraspte kaas 30+
Kruiden: 2 eetlepels kerriepoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 °C
- Snipper de ui, snijd de paprika’s in stukjes en de prei in ringetjes
- Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en prei op laag vuur circa 10 minuten
- Voeg het gehakt toe en bak tot dit gaar is
- Voeg de paprika toe en bak kort mee
- Doe het mengsel in een grote ovenschaal en verdeel de aardappelschijfjes erover
- Verwarm een eetlepel olijfolie in een steelpannetje, bak hierin de bloem 3 minuten rustig aan
- Voeg de melk toe en blijf goed roeren
- Laat de kaas erin smelten en voeg de kerrie toe
- Giet dit over de aardappelschijfjes en bak 25 tot 30 minuten in de oven
Eet smakelijk!