Project omschrijving

Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 20 min

 

Ingrediënten

– 100 gram rosbief (vleeswaar)

– 1 eetlepel sesamzaadjes

– 1 lente-ui

– 1/2 rode paprika

– 200 gr sugarsnaps of peultjes

– 1/4 komkommer 

– 2 eetlepels jumbo satésaus

– 1 eetlepel gebakken uitjes

 

Kruiden: peper, optioneel chilivlokken

 

 

Bereidingswijze

1. Reng de peultjes/sugersnaps en kook deze in 8 minuten beetgaar.

2. Snijd de komkommer in plakjes, lente-ui in ringetjes en de paprika in kleine blokjes.

3. Schik al deze ingrediënten mooi in een kom of op een bord.

4. Als topping sprinkel je een halve eetlepel gebakken uitjes en sesamzaadjes per persoon over de salade.

5. Als laatste gaat er wat peper, (chilivlokken) en een eetlepel satésaus over de salade.

 

Smakelijk!

 

Tip:  Ook lekker met een handjevol taugé!