Project omschrijving
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
– 0.5 eetlepel olijfolie
– 200 gram verse ananas
– 150 gram mais
– 40 gram bulgur
– 100 gram tuinerwten.(diepvries)
– 200 gram ijsberg / veldsla melange
– 200 gram kidneybonen
– 1 teentje knoflook
– 135 gram kipfiletplakjes Mexicaanse stijl
– 100 gram magere yoghurt
– 1.5 theelepel Amerikaanse Cajun kruiden Euroma
Bereidingswijze
- Bereid de bulgur zoals aangegeven op de verpakking.
- Kook de tuinerwtjes ongeveer 5 minuten.
- Laat de mais en de kidneybonen uitlekken.
- Pers het teentje knoflook uit.
- Verdeel de sla over 2 borden.
- Verdeel dan de mais, kidneybonen, tuinerwtjes, bulgur en de ananas over de sla.
- Meng de yoghurt, knoflook en de cajun kruiden met een vork tot een dressing.
- Bak de kipfiletplakjes 3 minuten in een halve eetlepel olijfolie.
- Verdeel de warme kip over de twee borden.
- Serveer tot slot met de dressing.
Eet smakelijk!
Tip: Voor meer pit: strooi een halve theelepel cajun kruiden voor het bakken over de kipplakjes.