Project omschrijving

Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 15 min

 

Ingrediënten

– 300 gram aardappelpartjes met schil

– 250 gram gerookte forel

– 200 gram radijsjes

– 1 bosje bosui

– 1/2 komkommer

– 5 augurken

– 1 zak gemengde ijsbergsla

– 4 eetlepels Griekse yoghurt 0%

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: dille, bieslook, versgemalen peper

 

Bereidingswijze

1. Bak de aardappelpartjes in een eetlepel olijfolie mooi goudbruin

2. Snijd de radijsjes in plakjes, de bosui in ringen en de komkommer en augurk in stukjes

3. Breek de forel in stukjes en voeg samen met de groenten en sla toe aan een grote schaal

4. Meng de Griekse yoghurt met dille, bieslook en peper naar smaak

5. Meng de aardappelpartjes en de dressing door de salade

 

Smakelijk!

 

Tip: Minder tijd? Serveer de maaltijdsalade met een kant-en-klare yoghurt dressing.