Project omschrijving

Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 30 min

 

Ingrediënten

– 2 Iglo lekkerbekjes meergranen

– 300 gram mini krieltjes

– 350 gram bloemkool

– 150 gram diepvries doperwten

– 2 eetlepels kookroom light

– 1 ui

– 1 eetlepel olijfolie

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven of airfryer voor en bak de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking

2. Snipper de ui en fruit deze in een halve eetlepel olijfolie, voeg na 5 minuten de krieltjes toe. Bak nog 10 minuten

3. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook hierin de bloemkoolroosjes in circa 10 min beetgaar

4. Spoel de doperwten goed af onder kokend water en pureer samen met de kookroom tot een gladde massa. 

5. Serveer de vis samen met de krieltjes en bloemkool. Giet de doperwtjes saus erover

 

Smakelijk!