Project omschrijving

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

 

Ingrediënten

– 2 komkommers (ca 800 gram)

– 2 rode uien

– 100 gram Griekse Yoghurt 0% vet

– 1 teentje knoflook

– 250 gram kabeljauw

– 235 gram zalm zonder huid

– 1 eetlepel olijfolie

– 2 eetlepels pesto

– 425 gram Jumbo Oven krieltjes met kruidenbotersmaak

 

Kruiden: versgemalen peper, dille

 

Bereidingswijze

  1. Zet de oven krieltjes op de bbq, dek af met aluminiumfolie en laat in 20 minuten gaar worden. Schep regelmatig om
  2. Snijd de kabeljauw en zalm in grove stukken en rijg deze om en om aan saté prikkers. Maak 4 spiesjes in totaal
  3. Bestrijk de vis met pesto
  4. Snijd met een kaasschaaf dunne plakjes van de komkommer, snijd de ui in dunne ringen en snijd de knoflook in kleine stukjes
  5. Meng de yoghurt met de olijfolie en knoflook en breng op smaak met dille en peper
  6. Roer de yoghurt saus door de komkommer en ui
  7. Grill de spiesen op de barbecue in circa 5 minuten gaar, keer regelmatig
  8. Serveer de spiesen met de komkommersalade en krieltjes

 

Smakelijk!