Project omschrijving
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
– 2 komkommers (ca 800 gram)
– 2 rode uien
– 100 gram Griekse Yoghurt 0% vet
– 1 teentje knoflook
– 250 gram kabeljauw
– 235 gram zalm zonder huid
– 1 eetlepel olijfolie
– 2 eetlepels pesto
– 425 gram Jumbo Oven krieltjes met kruidenbotersmaak
Kruiden: versgemalen peper, dille
Bereidingswijze
- Zet de oven krieltjes op de bbq, dek af met aluminiumfolie en laat in 20 minuten gaar worden. Schep regelmatig om
- Snijd de kabeljauw en zalm in grove stukken en rijg deze om en om aan saté prikkers. Maak 4 spiesjes in totaal
- Bestrijk de vis met pesto
- Snijd met een kaasschaaf dunne plakjes van de komkommer, snijd de ui in dunne ringen en snijd de knoflook in kleine stukjes
- Meng de yoghurt met de olijfolie en knoflook en breng op smaak met dille en peper
- Roer de yoghurt saus door de komkommer en ui
- Grill de spiesen op de barbecue in circa 5 minuten gaar, keer regelmatig
- Serveer de spiesen met de komkommersalade en krieltjes
Smakelijk!