Project omschrijving

Aantal personen : 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Ingrediënten

– 80 gram zilvervliesrijst

– 275 gram kipblokjes

– 400 gram gebroken sperziebonen

– 1 ui

– 1 teen knoflook

– 50 gram Jumbo Boemboe babi Ketjap

– 100 ml water

– 1 eetlepel olijfolie

 

 

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking 
  2. Breng een pan water aan de kook en kook hierin de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de kip gaar
  4. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn, voeg beide toe aan de kip. Bak circa 5 minuten en voeg daarna de boemboe en het water toe
  5. Laat een paar minuten pruttelen en serveer de kip ketjap met de rijst en sperziebonen

 

Eet smakelijk!

 

Tip: voeg een paprika en wat lente uitjes toe voor nog meer groenten!