Project omschrijving
Aantal personen : 2
Bereidingstijd: 20 min
Ingrediënten
– 80 gram zilvervliesrijst
– 275 gram kipblokjes
– 400 gram gebroken sperziebonen
– 1 ui
– 1 teen knoflook
– 50 gram Jumbo Boemboe babi Ketjap
– 100 ml water
– 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Breng een pan water aan de kook en kook hierin de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de kip gaar
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn, voeg beide toe aan de kip. Bak circa 5 minuten en voeg daarna de boemboe en het water toe
- Laat een paar minuten pruttelen en serveer de kip ketjap met de rijst en sperziebonen
Eet smakelijk!
Tip: voeg een paprika en wat lente uitjes toe voor nog meer groenten!