Project omschrijving

Aantal stuks : 1
Bereidingstijd: 10 min

Ingrediënten

-1 plak geitenkaas 30+

-2 volkoren boterhammen

-1/2 eetlepel rode pesto

-10 gram spinazie

-2 ringen rode ui

-1/2 tomaat

-1 handje rucola

-1 plak parmaham

Kruiden: Italiaanse kruiden, Chilvlokken, Peper

Optioneel: Pijnboompitten

 

 

Bereidingswijze

1. Optioneel: Rooster in een droge pan wat pijnboompitten en zet apart.

2. Besmeer 1 volkoren boterham met pesto.

3. Beleg de snee met een plak geitenkaas, gevolgd door de parmaham,  spinazie, tomaat, rode ui, kruiden naar smaak en sluit af met de andere snee.

4. Verwarm de tosti rustig tussen het tosti ijzer of de contactgril zodat de producten de kans krijgen om te smelten.

5. Serveer de tosti met een handje rucola en eventueel wat pijnboompitten.

 

Smakelijk!

Tip: Lekker met verse basilicum