Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 10 + 45 min
Ingrediënten
– 175 gram rauwe ham, gerookt
– 125 gram mozzarella light
– 400 gram zoete aardappel blokjes
– 250 gram champignon
– 1 ui
– 1 courgette
– 250 gram cherrytomaat
– 3 eetlepels pesto
Kruiden: Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Snipper de ui, snijd de champignons en courgette in stukken en de mozzarella in plakken
- Doe alle groenten en de zoete aardappel in een grote bak, voeg de pesto en Italiaanse kruiden naar smaak toe en schud alles goed door elkaar
- Doe het groente mengsel in een ovenschaal, verdeel de rauwe ham hierover en leg hierop de plakken mozzarella
- Zet de schaal in de oven en bak in circa 30 à 45 minuten gaar en goudbruin.
Eet smakelijk!
Tip: dek de ovenschotel de eerste 20 minuten af met aluminiumfolie