Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 min
Ingrediënten
– 1 ui
– 500 gram gesneden andijvie
– 250 gram champignons
– 1 rode paprika
– 160 gram volkoren noodles (ongekookt)
– 500 gram kipfilet
– 2 handjes ongezouten cashewnoten
– 4 eetlepels sojasaus, minder zout
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: gemberpoeder, knoflookpoeder, chilivlokken
Bereidingswijze
- Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes
- Snijd de kip in stukjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit hierin de ui. Voeg na 5 minuten de kip toe en bak 5 minuten mee
- Voeg de champignon en paprika toe en bak nog 5 minuten
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Voeg de sojasaus en andijvie toe en wok totdat de andijvie geslonken is. Breng op smaak met kruiden naar wens
- Giet de noodles af en wok kort mee
- Serveer met de cashewnoten
Eet smakelijk!
Tip: voor een extra gekruid gerecht, voeg nog wat komijn, koriander en citroengras toe!