Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 25 min

 

Ingrediënten

– 1 ui

– 500 gram gesneden andijvie

– 250 gram champignons

– 1 rode paprika

– 160 gram volkoren noodles (ongekookt)

– 500 gram kipfilet

– 2 handjes ongezouten cashewnoten

– 4 eetlepels sojasaus, minder zout

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: gemberpoeder, knoflookpoeder, chilivlokken

 

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes
  2. Snijd de kip in stukjes
  3. Verhit een eetlepel olijfolie in een wok en fruit hierin de ui. Voeg na 5 minuten de kip toe en bak 5 minuten mee
  4. Voeg de champignon en paprika toe en bak nog 5 minuten 
  5. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. Voeg de sojasaus en andijvie toe en wok totdat de andijvie geslonken is. Breng op smaak met kruiden naar wens
  7. Giet de noodles af en wok kort mee
  8. Serveer met de cashewnoten

 

Eet smakelijk!

Tip: voor een extra gekruid gerecht, voeg nog wat komijn, koriander en citroengras toe!