Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 35 min
Ingrediënten
– 200 gram diepvries doperwtjes
– 200 gram komkommer
– 100 gram ijsbergsla, gesneden
– 100 gram radijs
– 2 zalmfilets (circa 230 gram)
– 2 eieren
– 3 eetlepels Remia Salata zero yoghurt dressing
Kruiden: Verstegen Ocean Blend voor Vis (zonder zout)
Bereidingswijze
-
- Verwarm de oven voor op 100 °C
- Bestrooi de zalm met kruiden naar wens en gaar 25 à 30 minuten in de oven
- Kook de eieren middelhard
- Spoel de doperwten warm onder de hete kraan
- Snijd de komkommer in stukjes en de radijsjes in plakjes
- Verdeel de sla over twee borden, verdeel hierover de komkommer, radijsjes en doperwtjes
- Leg op elk bord een zalmfilet en een gekookt ei
- Verdeel de dressing erover
Eet smakelijk!
Tip: wil je de zalm door en door gegaard? Zet de oven dan op 150 °C