Project omschrijving

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

 

Ingrediënten

– 400 gram courgette spaghetti

– 275 kipblokjes

– 50 gram volkoren spaghetti

– 1 ui

– 150 gram doperwten (diepvries)

– 125 gram zure room

– 1 citroen

– 85 gram rucola

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: versgemalen peper, dille, (verse) bieslook

 

Bereidingswijze

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 minuten de courgette spaghetti en doperwten toe
    2. Snipper de ui en bak deze samen met de kip in een eetlepel olijfolie
    3. Pers de citroen uit en roer het sap door de zure room, breng op smaak met wat versgemalen peper, een beetje dille en wat (verse) bieslook
    4. Roer de pasta, groenten en kip door elkaar en schep de zure room erdoor. Serveer met de rucola

Eet smakelijk!