Project omschrijving

Aantal personen : 4

Bereidingstijd: 15 min

 

Ingrediënten

– 160 gram Quinoa

– 200 gram naturel houmous

– 1 avocado

– 250 gram cherrytomaatjes

– 500 gram gekookte rode bieten

– 1 rode ui

– 1 courgette

– 1 eetlepel olijfolie

 

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200 °C
  2. Snijd de bieten en courgette in stukjes, besprenkel met olijfolie en rooster 10 minuten in de oven
  3. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking
  4. Snijd de avocado in plakjes, halveer de tomaatjes en snijd de ui in halve ringen
  5. Verdeel de quinoa over 4 schaaltjes, verdeel hierover de groenten, avocado en houmous.

 

 

Eet smakelijk!

 

 

Tip: bestrooi de groenten met een eetlepel Ras el Hanout kruiden voor nog meer smaak!