Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 40 min

 

Ingrediënten

– 500 gram Jumbo aardappelpuree

– 500 gram wilde zalm (diepvries)

– 2 uien

– 750 gram broccoli roosjes (diepvries)

– 1 rode paprika

– 200 gram zuivelspread light

– 50 ml halfvolle melk

– 1 ei

– 1 eetlepel olijfolie

Kruiden: dille, versgemalen peper

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC
  2. Laat de zalm ontdooien en snijd in blokjes van 2 bij 2 cm
  3. Snipper de uien, snijd de paprika in blokjes
  4. Kook de broccoli circa 5 minuten in kokend water
  5. Verhit ondertussen een eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en paprika
  6. Verdeel de ui, paprika, broccoli en zalm over de bodem van een ovenschaal
  7. Klop de zuivelspread los met de melk en een ei, breng op smaak met kruiden en giet in de ovenschaal
  8. Verdeel de aardappelpuree hierover en zet circa 30 minuten in de oven

 

Eet smakelijk!

Tip: roer een beetje citroensap door het zuivelspread mengsel voor nog meer smaak