Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 min
Ingrediënten
– 300 gram boerenkool
– 1 rode ui
– 1 rode paprika
– 80 gram zilvervliesrijst
– 200 gram kipfilet
– 30 gram ongezouten cashewnoten
– 1 teentje knoflook
– 80 ml Go-Tan Woksaus Original Teriyaki (1/3 flesje)
Bereidingswijze
- Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes en pel en pers de knoflook. Snijd de kipfilet in blokjes.
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Verhit de olijfolie in een wokpan, fruit hierin de ui en knoflook circa 5 minuten op laag vuur
- Voeg hier de kipfilet aan toe. Bak deze 5 minuten.
- Voeg de boerenkool en paprika toe en wok het geheel zo’n 10 minuten
- Voeg de woksaus toe en laat nog 5 minuten sudderen
- Serveer met de rijst en top af met de cashewnoten
Smakelijk!