Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
– 500 gram gekookte bietjes (vacuüm)
– 1 ui
– 1 teen knoflook
– 250 gram mager rundergehakt
– 1 zakje (60 gram) Jumbo Aardappelpuree a la minute
– 3 eetlepels paneermeel
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: versgemalen peper, tijm
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Snipper de ui, pers de knoflook uit en snijd de bietjes in blokjes
- Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan of wok en fruit hierin de ui. Voeg na 5 minuten het gehakt en de tijm toe en bak totdat het gehakt gaar is. Breng op smaak met peper
- Verdeel het gehakt over de bodem van een ovenschaal, verdeel hierover de bietjes
- Maak de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over de bietjes
- Strooi het paneermeel erover en zet 15 minuten in de oven
Eet smakelijk!