Project omschrijving
Aantal personen : 3
Bereidingstijd: 30 min
Ingrediënten
– 250 gram verse volkoren tagliatelle
– 500 gram geschilde asperges
– 400 gram spinazie
– 1 ui
– 30 gram pijnboompitten
– 200 gram zuivelspread light
– 1 eetlepel olijfolie
Kruiden: 1 eetlepel dille, versgemalen peper
Bereidingswijze
- Breng een pan water aan de kook. Snijd de asperges in stukken van ca. 4 cm, kook ze in 10 minuten gaar en giet ze af
- Breng een pan water aan de kook en kook hierin de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Snipper de ui en bak doe in een eetlepel olijfolie. Voeg na 5 minuten handje voor handje de spinazie toe tot deze geslonken is. Roer de zuivelspread, kruiden en asperges erdoor
- Rooster de pijnboompitten voorzichtig op middelhoog vuur in een droge koekenpan
- Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met pijnboompitten
Eet smakelijk!
Tip: wil je een lichtere maaltijd? Laat dan de pijnboompitten achterwege!